De mensen wonen over het algemeen op verschillende manieren, iedereen heeft zo zijn woonstijl die dan weer gekoppeld is aan een huisstijl. Hoe je de dingen thuis regelt heeft ook behoorlijk te maken met hoe je in elkaar zit. Wanneer je misschien wat chaotisch bent, dan zal je misschien wat meer paniekvoetbal spelen als het gaat om de administratie. Maar het kan dan juist wel zijn dat je gaat voor gemak en een vloer in je huis laat leggen die je heel gemakkelijk kunt schoonmaken. Er zijn altijd wel verbeterpunten of laten we zeggen dingen die efficiënter kunnen. Deze blog nemen we een aantal tips met je door.

Gietvloer kiezen

Ben je iemand die snel wil schoonmaken en dit ook goed wil doen, dan is het erg handig om een gietvloer te kiezen. Dit is namelijk een vloer die gemaakt is van kunststof en zeer goed tegen water kan, je kunt deze dus prima dweilen zonder dat er problemen met de vloer ontstaan. Daarbij is de vloer van zo’n goede kwaliteit dat hij wel 15 tot 20 jaar mee kan.

Omdat de gietvloer gemaakt is van kunststof kun je hem in vrijwel alle kleuren krijgen.

Digitaal archief 

Veel mensen werken nog met een papieren archief, dus een analoog archief, terwijl dit in vele gevallen een stuk onveiliger is dan een digitaal archief. Ook ondernemers die vanuit huis werken en zelfstandig zijn hebben vaak nog een digitaal archief. Wij zouden deze mensen willen aanraden om over te stappen op een digitaal archief omdat dit stuk veiliger is. Het archief is namelijk niet vatbaar voor bijvoorbeeld waterschade of brand. Daarbij is het mogelijk om heel snel het archief te doorzoeken omdat het immers digitaal is.

Op deze manier is het mogelijk om je huis administratie veilig te bewaren. Bij https://www.karmac-digitaliseert.nl/ kunnen ze je er alles over vertellen!

Rolgordijnen 

Het is fijn als het binnen lekker koel is in de zomer. Dan kun je een airco nemen en deze aanzetten. Maar wanneer je zonwering niet op orde is, dan zul je zien dat de airco erg zijn best moet doen, dit kan een stuk beter geregeld worden door zonwering aan te schaffen. Wij raden je aan om te gaan voor rolgordijnen omdat deze de ramen en deuren van boven naar beneden helemaal afsluiten, dit is tevens erg handig als inbraakpreventie.

Pin It on Pinterest