CCM online

Voordelen van plexiglas op een rijtje

Geplaatst op

Wanneer je online plexiglas kopen overweegt, dan is het goed om eens de verschillende voordelen van dit glas door te nemen. Je zult dan zeker snel de beslissing nemen om te gaan voor dit bijzondere materiaal. Het is goed om de juiste materialen voor de juiste bouwprojecten te kiezen zodat je op deze manier kunt profiteren van de eigenschappen die voor jou het beste uitkomen. Lees in deze blog snel verder om zo op een goede manier een keuze te maken. Zo weet je echt waar je voor kiest als je gaat voor plexiglas!

Sterk en weerbarstig 

We hebben een tijd geleden gezien dat er behoorlijk in rellen uitgebroken waren en dat er zeer veel vernield werd. Waren de ramen van deze winkels allemaal gemaakt van plexiglas dan was de schade bijzonder beperkt gebleven. Dit vanwege het feit dat plexiglas 30 keer sterker is dan normaal glas en op deze manier wel haast onbreekbaar. Het is zo zeer duurzaam dat het wel decennialang mee kan gaan. 

Licht en bewerkbaar 

In vergelijking met traditionele glas is plexiglas veel lichter en gemakkelijker bewerkbaar. Dit gaat jou heel veel voordelen opleveren wanneer je het materiaal gaat gebruiken in een van je bouwprojecten. Ben je normaal gesproken met 2 man aan een raam bezig, dan kun je het in de meeste gevallen wel alleen af. Hoewel we je toch aanraden om met twee personen aan de slag te gaan omdat dit in sommige gevallen efficiënter is.

Corona veiligheidsscherm 

Sinds de coronacrisis zien we op de terrassen allerlei aanpassingen om te zorgen dat het coronavirus niet zo snel verspreid raakt. Daarbij worden schermen van plexiglas ingezet om bezoekers van elkaar te scheiden. Dit met name in situaties waarbij tafels dichter op elkaar staan en geen 1.5 meter uit elkaar staan. 

Plexiglas kent veel veiligheidsvoordelen en we raden je dan ook zeker aan om deze eens allemaal door te nemen. Veel succes hiermee en lees ook nog even de andere blogs op onze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wij zijn jouw bron voor inspirerende inzichten in commercie, communicatie en klantenzorg. Wij ondersteunen de ontwikkeling van professionals met onze boeiende en informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ ccmonline.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden